Ünlü oyuncu Keisha Nash 51 yaşında hayatını kaybetti

Oscar ödüllü oyuncu Forest Whiteaker ile 1996 - 2018 arasında evli olan oyuncu Keisha Nash 51 yaşında hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Whitaker ve Nash'in kızı True Whitaker, annesinin ölümünü sosyal medyadan duyurdu. Keisha Nash'in ölüm sebebi ise açıklanmadı.

25 yaşındaki True, annesinin siyah beyaz fotoğrafını paylaşarak üzerine, "Güle güle anne. Seni sonsuza kadar seviyorum. Dünyanın en güzel kadını... Bana bildiğim her şeyi öğrettiğin için teşekkür ederim. Seni rüyalarımda göreceğim ve seni kalbimde hissedeceğim" diye yazdı.

Whitaker ve Nash, CBS News'e göre ilk kez 1994 yapımı 'Blown Away' filminin setinde tanıştılar. Çift iki yıl sonra 1996'da Jamaika'nın Montego Körfezi'nde evlendi. Çiftin True dışında 27 yaşındaki Sonnet Noel isimli bir kızları daha bulunuyor.

22 yıllık evliliğin ardından çift, 2018'de boşanmıştı.

'LOVE STORY' FİLMİNİN YILDIZI RYAN O'NEAL HAYATINI KAYBETTİ

70'lerin ünlü oyuncusu Ryan O'Neal, 82 yaşında hayatını kaybetti.

Amerikalı aktörün ölümünü oğlu Patrick O'Neal sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ölüm nedeni açıklanmayan oyuncuya 2001'de lösemi, 2012'de ise kanser teşhisi konmuştu.

Ryan O'Neal, dünya çapında tanınmasını sağlayan 'Love Story' filmiyle 1970'te Oscar'a aday gösterilmişti.

RYAN O'NEAL KİMDİR?

Ryan ONeal, 19 Nisan 1941 tarihinde Los Angeles'da doğmuştur. Tam adı, Charles Patrick Ryan O'Neal'dır. Annesi Patricia Ruth, babası ise Charles Eldridge "Blackie" O'Neal'dır.

Ailesinin taşındığı Almanya, Münih'de 1959 yılında Munich American High School'a başladı ve oradan mezun oldu. Ryan ONeal, 1960 yılına kadar amatör boksörlük yaptı.

Hollywood'a 1960'li yıllarda senarist olarak girdi. 1970 yılında Ali MacGraw ile birlikte oynadığı Love Story filmiyle bir anda ünlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber