Ünlü oyuncu, ekranlara 'Yalnız Kurt' dizisiyle geri dönüyor

Geçen mayıs ayında kızı Eftelya’yı kucağına alan ünlü oyuncu Gaye Turgut'un eşi Evin Deniz Evin, ekranlara gelmek için gün sayan 'Yalnız Kurt' dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Son Güncelleme:

Yapımcı Osman Sınav’ın merakla beklenen dizisi Yalnız Kurt’un ilk tanıtımı bu akşam 21.45’te atv’de seyirciyle buluşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosuna başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Geçen mayıs ayında kızı Eftalya’yı kucağına alan ünlü oyuncu Deniz Evin, 'Yalnız Kurt'un kadrosuna dahil oldu.

M. Çağatay Tosun’un yönettiği dizide Deniz Evin 'Sefer' adlı ses getirecek sürpriz bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

DENİZ EVİN KİMDİR?

Türk Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Deniz Evin, 1 Ocak 1983’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Genç oyuncunun ilk televizyon tecrübesi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisi ile olmuştur. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisi ile oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncunun, geniş kitleler tarafından tanınması ise Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile olmuştur. Aynı zamanda Fetih 1453 filminde başrol oynayan, tiyatro ve sinema oyuncusu Devrim Evin'in kardeşidir. Deniz Evin "Beni Affet" dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile tanınmıştır. Ancak 2017 yılında sağlık problemleri sebebiyle diziden ayrılmıştır. Genç oyuncu "Beni Affet" dizisinde eski rol arkadaşı olan Gaye Turgut ile evlidir.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber