Ünlü oyuncu Aslı Enver'den geçmişiyle ilgili dikkat çeken itiraf

Ünlü oyuncu Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Aslı Enver'in hamile olduğu ve yer aldı projelerden vazgeçtiği haberi geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Enver'den geçmişiyle ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi.

Son Güncelleme:

Ünlü oyuncu Aslı Enver, 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ardından Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin projelerinde yer alan Aslı Enver, sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında geliyor.

Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak'la evlenmişti.

Evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yapmıştı.

Sürpriz nikahın ardından fotoğraflarını paylaşan Aslı Enver, "Rastgele çekilen fotoğraflar daha güzel çıkar. Tesadüfen tanışılan insanlarla daha mutlu oluruz, kıyıda köşede uyuyakalmak uykunun en keyiflisidir, plansız hadi denilerek yapılan aktiviteler daha eğlencelidir. Her şeyin 'kendiliğinden' olanı güzel" sözlerini kullanmıştı.

Evlilik sonrası hamile olduğu ortaya çıkan Enver'den dikkat çeken bir itiraf geldi.