Ünlü futbolcuya bıçaklı saldırı! Aldatılan sevgili...

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon forma giyen Yann Karamoh'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü futbolcunun bıçaklı saldırıya uğradığı öne sürüldü.

Son Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon forma giyen Yann Karamoh'la ilgili Fransız basını şoke eden haberi duyurdu. 23 yaşındaki oyuncunun bıçaklı saldırıya maruz kaldığı belirtildi. Fildişili futbolcuya yapılan saldırının, birlikte olduğu kadının sevgilisi tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

Yann Karamoh'un 12 Haziran'da yayımlanan videosu sosyal medyayı salladı. 

Le Parisien'in haberine göre, sosyal medyada Yann Karamoh'un darp edildiği anların görüldüğü videonun ayrıntıları belli oldu. Yann Karamoh'un saldırgan tarafından elmacık kemiğinin kırıldığı, gözüne ve çenesine ağır darbeler aldığı öğrenildi.

Karamoh yaptığı açıklamada "Benim gururum ve ailem var, bu görüntüler ömür boyu benimle kalacak. Bir elinde bıçak vardı ve diğeriyle de bana sürekli vurdu" ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK

Caen altyapısında yetişen Yann Karamoh daha sonra Inter, Bordeaux, Parma ve Fatih Karagümrük formaları giydi. 23 yaşındaki oyuncunun Parma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fransız pasaportu da bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor. Yann Karamoh, Fransa U21 Milli Takımı'nın formasını 4 kez giydi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber