Ünlü astrolog Hande Kazanova: Dördüncü eve düşecek!

14 Mart 2022 - 20 Mart 2022 haftasında hangi gökyüzü olayları gerçekleşiyor, burcumuz bizlere neler söylüyor. Ünlü astrolog Hande Kazanova önemli uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Astroloji uzmanı Hande Kazanova yeni haftayla ilgili burç yorumlarını şu şekilde paylaştı: Haftamıza Ay Aslan burcunda iken giriş yapıyoruz. Hem eğlenceli konular hem aşk hayatımız hem çocuklarla ilgili konu ve olaylar, sanatsal faaliyetler hayatımızda önem kazanırken biraz egosantrik, biraz egomuzun ön plana çıkacağı, hayatı organize etmekten mutluluk duyacağımız da bir hafta başlıyor.

Güneş ve Neptün kavuşumu: Aslan burcu astrolojide liderlerle çok bağlantılı. Demek ki bu hafta politika, liderler, liderlerin birbirlerine karşı uyguladıkları egolar ve kraliyet ailesi, oradan gelecek önemli haberler devrede olacak. Bu hafta önemli çünkü Pazar günü Güneş ve Neptün kavuşumunun etkileriyle haftaya başlıyoruz.

 Ani ve keskin fiyat dalgalanmaları: Bu 12 Nisan Balık burcundaki Jüpiter/Neptün kavuşumunun etkilerini üzerimizde hissedeceğimiz bir dönem. Bu hafta başı ve 4 işlem günü içinde ani ve keskin fiyat dalgalanmalarına hazırlıklı olmalıyız. Bu dönem aldatıcı ve spekülatif etkileri taşıdığı için müzakerelerde, anlaşmalarda vaatlerin yerine gelmeme olasılığı devrede olacak.

 Çabuk kapılabiliriz: Bu hafta kime güvendiğimize dikkat edelim. Saf ve savunmasız olabilir, gerçeklik duygusu dışında hareket edebilir, vaatlere çabuk kapılabiliriz. Perşembe günü Merkür’ün Uranüs’le olumlu bir açısı var. Hayata olumlu gözlerle bakacağımız, değişikliklerden ve farklılıklardan mutlu olacağımız aynı zamanda öğrenmek, keşfetmek, deneyimlemek konusunda daha hızlı hareket edeceğimiz de bir süreç.

Dolunay olacak: Cuma günü sabah 10:17’de 27 derece Başak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ki bu Dolunay 2 Mart’ta Balık burcundaki Yeniay’da attığımız adımların sonuçlarını göreceğimiz de bir Dolunay olacak. Başak burcundaki Dolunaylar verimlilik, üretkenlik ve bazı konuların sonuçlarını görmek, yeniden organize etmek ve ele almakla çok bağlantılı.

Karşımıza gelecek: İş, hizmet ve sağlık alanlarında uzun zamandır başlattığımız işlerin ya da eğer bir şey yapmadıysak, hayalci davrandıysak, hayatın akışına kendimizi bıraktıysak, bir türlü yönümüzü bulamadıysak işte burada bazı gerçeklerle yüzleşmemizin de Dolunayı olarak karşımıza gelecek.

Kaynak: Haber Global TV