Ünlü astrolog Dinçer Güner'den burç yorumları: Aklımızı başımıza alma zamanı

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Merkür ile Satürn arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün" ifadelerini kullandı. Güner, bu astrolojik olayın hayatımıza olası etkilerini yazdı.

Son Güncelleme:

29 Haziran günlük burç yorumları Dinçer Güner'den geldi. Ünlü astrolog, "Aklımızı başımıza alma zamanı" başlıklı yazısında bakın neler anlattı. 

İşte Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

“Merkür ile Satürn arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün.

Üzerinde çalıştığınız projelerde daha ciddi ve detaycı olabilirsiniz. Bugün elle tutulur sonuçlar almak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Resmi evrak işlerinizi halletmek için de uygundur. Bilimsel konularla ilgilenmek, bilimsel konular üzerine araştırmalar yapmak, tez yazmak, sunum yapmak için idealdir. Bugün matematik, fen, kimya gibi derslere başlamak, bu alanlarda eğitim almak için de idealdir.

Planlı ve programlı hareket etmek için gayret gösterebilirsiniz. Detaylara dikkat eden, iyi organize olmuş ve tedbiri göz ardı etmeden birtakım kararlar alabilir ve planlar yapabilirsiniz. Aklınızı başınıza almak, kafanızı toplamak için ideal zamanlar...”

Kaynak: Haber Global TV