Bu ay diğer aylara hiç benzemeyecek! "Sınırlarımızı aşma zamanı" Cinsellik tavan yapıyor!

Galerinin tamamı için tıklayınız

Mars'ın yay burcunda seyahat edeceği süreçte, sakarlıklar yakamızı kolay kolay bırakmaz, kazalara en çok açık olacağımız zamandır Üniversite, yüksek öğrenim, akademik yerlerde can sıkıcı gelişmeler meydana gelebilir. Bu eğitim sistemi ile ilgili bir skandal olabilir, üniversite düzeyinde bir eğitim yeri ile ilgili özel bir konu olabilir, cinsellikle ilgili veya ateşli silahlar, yangın gibi durumlar olabilir. Kendinizi hukuksal anlamda haksız düşürecek her türlü hareketten uzak tutun, bu yerleşim hukuksal konulardan zarar görmeye işaret edebilir.

Bir durum uluslar arası bir hukuk konusuna dönüşebilir veya mevcutta uluslar arası bir dava tamda bu dönemde yeniden canlanabilir, gelişmeler yaşanabilir. Uluslar arası işlerin hız kazanacağı, uluslar arası ticari görüşmelerin yapılması için uygun bir dönemdir. İş bağlantıı ziyaretler, ithalat-ihracat işlerine girmek içinde uygun dönemdir. Ama dediğim gibi kendinize tek bir hedef belirleyin, sağa sola dağılmayın. Uluslar arası alanda ülkelerin birbirleri ile anlaşması oldukça zor görünüyor. Gerginlik daha da artabilir. Özgürlük kazanmak için harekete geçebilirsiniz, örneğin ailenizin yanında ayrılıp kendi evinize geçebilirsiniz, size sürekli sert emirler veren işinizden ayrılıp daha iyi bir işe geçebilirsiniz. Sizi kısıtlayan koşulları sona erdirip özgürlük yolunu seçebilirsiniz. Tabii bunu yaparken aceleci, ani bir tavırla yapmayın. Uluslar arası banka işler, ticari işler, uluslar arası para transferleri, yolsuzluklar.. enterasan durumlar gündeme gelebilir. Öfkenizi fiziksel aktiviteye dönüştürün lütfen, spor yapın, yoga yapın bu tarz şeylerle dengeleyin.

Din – İbadet yerlerine ilişkin sorunlar, problemler, kazalar oluşabilir. Uluslar arası seyahat, havayolu şirketleri ile ilgili stresli durumlar oluşabilir. Kazalar, güvenlik ihlalleri, teknik sorunlar…vb Ve tabii ki Yay’ın sembolize ettiği, yayıncılık, medya, basın-yayın özgürlüğü, sosyal medya ile ilgili stresli gelişmeler söz konusu olabilir...

Kaynak: Haber Global TV