Bu ay diğer aylara hiç benzemeyecek! "Sınırlarımızı aşma zamanı" Cinsellik tavan yapıyor!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 24 Kasım günlük burç yorumlarını paylaştı. Dinçer Güner sosyal medya hesabından paylaştığı "Sınırlarımızı aşma zamanı" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 24 Kasım günlük burç yorumlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu ayın diğer aylara benzemeyeceğini anladığımız burç yorumlarında Dinçer Güner "Sınırlarımızı aşma zamanı" diyerek ifade etti.

İşte Dinçer Güner'in günlük burç yorumu açıklamaları:

Mars 24 Kasım itibari ile Yay burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönem neler olabilir buna göz atalım şimdi biraz. Bunu anlayabilmek için öncelikle marsı akabinde de Yay burcunun astrolojide neleri sembolize ettiklerini iyi bilmemiz gerekiyor. Mars kısaca güç kullanma, hareke geçebilme, atılganlık, insiyatifi ele alma, mücadele, risk alabilen, savaşçı bir gezegendir. Gücün ortaya konduğu, enerji sarf edilen ve mücadele edilen koşulları ifade eder. Malefik yani kötücül olarak nitelendirilen bu gezegen savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjiyi, kas yapısını, cerrahi müdahaleleri, agresyonu, hızı, cinselliğin dürtüsel taraflarını, öfke, cinayet gibi konuları temsil eder.

Yay burcu ise Astrolojide şunlarla ifade edilir; Hoşgörü, iyimserlik, esnek olmak, değişken fikirlere sahip olmak, macera ve anlık hevesler, yeni deneyimlere açıklık, özgürlük, dürüstlük, okçuluk, sportif faaliyetler, inançlar, felsefe, dini konular ve yerler, üniversite ve sonrası eğitim yerleri, yabancılar, uluslar arası her türlü iş ve konu, kültürel kimlikler, enflasyon, ithalat, ihracat, hukukla ilgili konular, avukatlar, yeni keşiflerde bulunmak, fanatizm, abartılı hareketler, kibir, hayvancılık, hipodrom, atlar, atçılık, seyahatler ile sembolize edilir. Yönlerden güneyi mekanlar olarak ise; tepelik, kuru, taşlık yerlere işaret eder. Sağlık olarak ise; kalça, uyluk, karaciğer, eklem romatizmaları, siyatik, kasları sembolize eder. Öncelikle Mars kötücül bir enerjiyi işaret ettiğinden, bu saydığım alanlarla ilgili gergin, stresli, olaylı, problemli, zarar getirici etkiler söz konusu olabilecektir. Bu dönem hoşgörülü davranmakta zorlanabilir veya hoşgörüyü, uzlaşmayı biraz zor kullanarak, belki de biraz sınırları aşarak elde etmeye çalışabiliriz.

Kaynak: Haber Global TV