Ünlü astrolog Dinçer Güner 'etkisi 4 gün sürecek' diyerek duyurdu: Hazır olun! Şok edici...

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sürpriz aşkların başlayabileceği bir dönemin başladığını belirtti. Venüs ve Uranüs birlikte hareket etmeye başlıyor. Peki bunun anlamı ne? Dinçer Güner tek tek açıkladı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, “Şok edici aşklara hazır ol” diyerek, Uranüs ve Venüs’ün birlikte hareket etmesini yorumladı. İşte Dinçer Güner’in sosyal medya paylaşımı:

"Venüs ile Uranüs birlikte hareket edecekler. Etki süresi 4 gün. Eğer ki yalnızsanız, değişik, sıra dışı, enteresan, marjinal, farklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Şok edici aşklar, yıldırım aşkları yaşayabilirsiniz.  Eğer partneriniz var ise, daha önce yapmadığınız, denemediğiniz değişik şeyler yapabilirsiniz. Özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Bu dönem partnerinizi kısıtlamamaya, kurallar koymamaya özen gösterin. Bu dönem çapkınlık oranı artabilir, kısa süreli buluşmalar heyecan verici olacaktır. İlişkiler çok ani başlayıp, aynı hızda sona erebilir. Tarz olarak sınırlarınızı ve kurallarınızı aşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde veya bulunduğunuz gruplarda değişik insanlarla karşılaşmak veya yeni bir enerji ve dinamizm ile yeni aktivitelere başlamak için uygun bir zamandır."

Kaynak: Haber Global TV