Ünlü astrolog Dinçer Güner "Etkisi 3 gün sürecek" diye duyurdu: Kasvetli düşünceler, kötü haberler...

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Merkür ile Satürn arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün" ifadelerini kullandı. Güner, bu astrolojik olayın hayatımıza olası etkilerini yazdı.

Son Güncelleme:

15 Haziran günlük burç yorumları Dinçer Güner'den geldi. Ünlü astrolog, "Sıkıcı iletişim günü" başlıklı yazısında bakın neler anlattı. 

"Bugün Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek;

"Merkür ile Satürn arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün."

Bugün bardağın boş tarafına bakmaya daha eğilimli oluruz, beklenen haberler genel anlamda olumsuz olabilir. İletişimin su gibi aktığı bir gün diyemeyiz, aksine pek de sohbetkâr olmayan kişilerle bir araya gelmek durumunda kalabiliriz.

Toplantılar sıkıcı geçebilir. İmzalı işler, kontratlar bozulabilir. Zihin bugün endişeli ve karamsar olabilir, kaygı düzeyiniz yükselebilir. Özellikle zihnen bir şeyleri beğenmekte zorlanabilir, her şeye kulp takabilirsiniz.

Hesapçı ve çıkarcı düşünceler ve davranışlar sizi zora sokabilir. Ağır çalışma koşulları altında olabilirsiniz ve yoğun bir zihinsel çaba sarf ediyor olabilirsiniz. Karşılaştığınız kişiler üzerinde tavrınız, sözleriniz ve düşüncelerinizle biraz soğuk ancak sağlam bir intiba bırakabilirsiniz."

Kaynak: Haber Global TV