Ünlü astrolog Dinçer Güner duyurdu, etkisi 3 gün sürecek: Ne para ne de aşk!...

Galerinin tamamı için tıklayınız

İşte Dinçer Güner'in önümüzdeki 3 gün için yorumları:

"Venüs ile Satürn arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 Gün Sevgi ve duygusal konularda limitler ortaya çıkabilir, ilişkilerde duygu olarak mesafe ve uzaklaşma meydana gelebilir. Estetik operasyon olmak için pek de uygun zamanlar değildir. Bugünlerde kendimizi değersiz hissedebiliriz veya birileri bizlere böyle hissettirebilirler. Hoşlandığınız kimselere açılmak için pek uygun bir zaman değil, reddedilebilirsiniz.

Sağlık olarak üreme organları, mesane, böbrekler, boğaz, tiroitle ilgili sorunlar meydana gelebilir. Bu dönem partnerinizden, eşinizden gerekli ilgi ve sevgiyi almakta zorlanabilirsiniz. İlişkiniz veya evliliğiniz bugünlerde testten geçebilir. Daha az sosyalleşebileceğimiz, yalnızlığı tercih edebileceğimiz bir süreçtir bu. Sosyal yaşamda, dostlarla ilişkilerde problemler meydana gelebilir.

Çevrenizden soğuk ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Bedenen de kendinizi rahat ve mutlu hissetmeyebilirsiniz. Kendinizde eksikler görebilir veya kendinizi eleştirebilirsiniz İlişkilerde kaybetme korkusu ortaya çıkabilir. Sorumluluklarımızın altında ezildiğimiz bir sürece işaret edebilir. Maddi olarak beklentilerimiz karşılanmayabilir, beklediğimiz ödemeler, krediler, borçlar gelmeyebilir."

Kaynak: Haber Global TV