Ünlü astrolog Dinçer Güner duyanları duymayanları uyardı: Bu konularda kriz yaşayabilirsiniz!

1 Haziran günlük burç yorumları ünlü astrolog Dinçer Güner'den geldi. Sosyal medya paylaşımında dikkat çeken ifadeler kullanan Güner, "Duygular kriz dolu" uyarısında bulundu.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, merakla beklenen paylaşımını yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Güner, "Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek" dedi ve bu gökyüzü olayının etkisini anlattı.

İşte, Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

"Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek; yoğun duygusal deneyimler yaşayabiliriz. Duygusal açıdan daha derin bir şekilde hissetme eğiliminde olabilirsiniz. Daha yoğun bir şekilde sevgi, tutku, kıskançlık veya öfke gibi duyguları deneyimleyebilirsiniz. Gizli duygusal dinamikler, geçmişte yaşanan olaylar veya sırlarla ilgili konular üzerinde daha fazla odaklanabilirsiniz. Kendinizi veya başkalarını daha fazla şüpheyle değerlendirebilirsiniz. Duygusal olarak daha kıskanç veya sahiplenici olabilirsiniz. Daha sinsice hareket etme eğiliminde olabiliriz. Bugün insanlara güvenmek bizim için daha zordur. Tutku ön planda olacaktır, hırslarımızı kontrol altına almalıyız. Gizli-saklı kalmış konulara eğilim artar, ökült konulara merak artar, bizden gizlenmiş konuları önümüze düşer. Derinlik isteyen konuları daha araştırmada başarılı olabiliriz. Gerçek nedir öğrenmek isteriz."

Kaynak: Haber Global TV