Kova burçlarının libidosu coşacak! 27 Kasım-4 Aralık burç yorumları! Astrolog Dinçer Güner Koç burcu, Terazi burcu ve Kova Burcu burçlarını uyardı

Ünlü astrolog Dinçer Güner 27 Kasım-4 Aralık burç yorumlarını paylaştı. Koç ve terazi burçlarına uyarıda bulunan Güner, Aslan burcuna ise kredi konusunda uyarıda bulundu. Kova burçları için ise "Özel hayatınızda iletişim çatışmaları yaşayabileceğiniz bir dönem" dedi.

Son Güncelleme:

KOÇ BURCU 

Bu hafta 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlara, komşulara, kardeşlere karşı biraz kızgın olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeli, kırıcı konuşabilirsiniz. İletişim ve trafik kazalarına karşıda dikkatli olmalısınız. Eğitim, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, yasal konular, seyahatlerde stresli koşullar oluşabilir. Özellikle bu konularda kendi görüşünü fanatik bir şekilde savunan, inatçı kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Satürn’ünde sert kontağı ile ruhsal olarak yorgun, kontrolün sizde olmadığı duygusu yaşayabilirsiniz. Bu dönem bir şeyleri diretmek yerine olmayanı o şekilde kabul etmek önem kazanacaktır. Psikolojik anlamda sizi yoran her şeyden uzak durun. Belli ki bir iletişim krizi söz konusu.

Kaynak: Haber Global TV