Ünlü astrolog Dinçer Güner' '19 Temmuz'a kadar vaktiniz var' dedi: Sakın evde durmayın!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 23 Haziran Perşembe günü gerçekleşen Venüs İkizler burcu geçişini yorumladı. Güner, 19 Temmuz’a kadar sürecek olan gökyüzü olayı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Koronavirüs pandemisi henüz ortaya çıkmamışken ünlü astrolog Dinçer Güner, katıldığı bir televizyon programında global bir salgın krizinden söz etmişti.

Son olarak Dinçer Güner, 23 Haziran itibarıyla Venüs’ün İkizler burcu geçişini yorumladı. Dinçer Güner, Venüs’ün bu hareketinin 19 Temmuz’a kadar süreceğini belirterek önemli tavsiyelerde bulundu.

"Bugün itibarıyla aşkı, meşki, mutluluğu, keyfi, beğenmeyi, flört etmeyi, parasal konuları sembolize eden Venüs, İkizler burcuna geçiyor ve 19 Temmuz'a kadar bu burçta seyahat edecek.

Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi, düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir, düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, ebedi ve düşünsel kalitesi yüksel ortamlar oluşturur.

Bilgi toplama merakı artar ve toplanan bilgi mükemmel bir biçimde kıyaslama ve oranlama yapmak için kullanılabilir. Venüs bu burçta ilişkileri, aşkı, sosyalleşmeyi öne çıkarır, yeni insanlarla kültürlerle tanışmayı, kültürel faaliyetleri bilgi edinme arzusunu arttırır."

Kaynak: Haber Global TV