Umut Akyürek kardeşini ekmeğinden etti iddiası: 'Allah sizi ıslah etsin'

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek'in kendi kardeşi Berat Akyürek'i işinden ettiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Umut Akyürek ile kardeşi Berat Akyürek'in küs olduğu iddia edildi. Sebebini ise 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programının sunucusu Müge Dağıstanlı şöyle özetledi:

'ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN'

"Umut Akyürek'in kendisi gibi şarkıcı kardeşi Berat Akyürek, Taksim'de meşhur bir kulüpte 5 aydır her cuma sahneye çıkıyordu. Bundan 4 ay kadar önce bir gün Umut Akyürek'le eşi Oktay Ertuğrul, Berat Akyürek'i dinlemek için kulübe gitti. Onlar en ön sırada oturdu. Kulüp o geceden kısa bir süre sonra Berat Akyürek'le yollarını ayırmaya karar verdi. Yerine de Umut Akyürek ve eşiyle anlaştı. İşletmenin patronu, Berat Akyürek'e sesli bir mesaj atarak durumu bildirdi.

"Durumdan şüphelenen ancak önceleri ses çıkarmayan Berat, acaba 'Ablamla kulüp sahibi konuştu, benim ayağım mı kaydırıldı' ihtimalini düşündü. Berat bir süre sonra şöyle bir mesaj alıyor: 'Ablanız Umut Akyürek sizin sahne aldığınız kulüpte sahne almak istemiş, sizin yerinize artık onu tercih etmişler. Ablanız 'Ben buraya çıkarsam buranın kalitesini artırırım' demiş."

"Bunun üzerine kardeşler arasında bir tartışma, soğukluk ve küslük başlamış. Berat Akyürek bu olaydan sonra ablasına 'Allah sizi ıslah etsin' mesajını çekmiş."

Sonraki Haber