Türkiye'nin en popüler dizisinin başrol oyuncusu dizi değiştirdi! Herkes şokta!

Galerinin tamamı için tıklayınız

GÜLSİM ALİ İLHAN CAMDAKİ KIZ'DA

28 Mayıs'ta unutulmaz bir sezon finali ile ekran macerasına ara verecek olan TRT 1'in dizisi Gönül Dağı'nda geçtiğimiz günlerde Gülsim Ali İlhan krizi yaşanmıştı.

Dizinin başrollerinden olan ve Gönül Dağı'nda Taner'in karısı Dilek rolüne hayat veren güzel oyuncu İlhan, diziden ayrıldığını duyurdu. Sivrihisar'da çekilen dizinin zorlu set şartları ve akşamları yapacak bir şeylerin olmaması ayrılık için gerekçe gösterildi.
Herkes dizinin önemli karakterlerinden olan ve rol gereği hamile olan Dilek'in neden diziden ayrıldığını düşünürken gerçek ortaya çıktı. Medya kulislerinden gelen son bilgiye göre Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız dizisinden teklif aldığı için Gönül Dağı'nı bıraktı.

Bu iddialar hakkında ünlü oyuncunun hala sessiz olması ise söylentileri güçlendirdi. Peki, Gülsim Ali İlhan Camdaki Kız'da hangi rolle seyirci karşısına çıkacak?

Hayri'nin karısı Türkan olacak: Kanal D'nin büyük ses getiren dizisi Camdaki Kız'da özellikle son bölümlerde heyecan iyice tırmandı. Hayri'nin Nalan'a olan duygularını açık açık söylemesi ve Nalan'ın da Hayri'ye karşı boş olmaması seyirciyi sardı.
Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adli kitabından uyarlanan diziye birkaç bölüm sonra Hayri'nin herkesten sakladığı 3 çocuğunun annesi Türkan girecek.

Ebrar Karakurt'un ayakkabı numarası şoke etti!

Kaynak: Haber Global TV