Türkiye'nin biraz fazla açık sözlü oyuncusundan itiraf: Yüzüne söylemek istiyorum

Duy Beni dizisiyle herkesin tanıdığı oyuncu Sümeyye Aydoğan açık sözlülüğüyle de dikkat çekiyor. Bu halini değerlendiren Aydoğan, birini sevmediğini belli etmekten çekinmediğini söyledi.

Son Güncelleme:

1997 yılında dünyaya gelen Sümeyye Aydoğan, daha önce Kahraman babam ve Sadakatsiz isimli dizilerde küçük rollerde yer aldı. Tiyatro sahnesinde de deneyim sahibi olan Aydoğan, Duy Beni dizisi sayesinde ise geniş kitleler tarafından tanındı. Melisa karakteri oyuncuya bu noktada büyük bir fırsat sundu.

Sümeyye Aydoğan, partneri Ozan karakterini canlandıran Utku Coşkun ile sette çok iyi bir ortam oluşturdu. İlk başta Utku Coşkun’un biraz mesafeli duran bir kişiliği olması nedeniyle ikili kısa sürede kaynaşamasa da sette zaman geçtikte onlar iyi birer partner olmayı başardı.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan, samimi ifadeleri ile ilgi çekti. Sette, düşündüğünü söyleme konusunda çekinmeyen kişinin Sümeyye Aydoğan olduğu da partnerinin sözleriyle anlaşıldı.

Kaynak: Diğer