Türk sinemasının efsane oyuncusunun kızı bakın kim çıktı!

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan sevilen oyuncu Aydan Şener'in kızı da annesi gibi ünlü bir oyuncu çıktı. Yıllar önce Medcezir dizisinde oynayan Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin Tuğçe karakteriyle geniş kitlelere ulaşmıştı.

Son Güncelleme:

Türk sinema ve televizyon dünyasının en sevilen isimlerinden güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Aydan Şener'in kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı. 

aydan Şener'in eski futbolcu Ayhan Akbin'den olan çocuğu Ecem Atbin bir dönemin efsane dizisi Medcezir'de Tuğçe karakterini canlandırmıştı. Diziden sonra ekranlardan bir süre uzak kalan oyuncu annesinin izinden gitmek de ısrarcı. 

AYDAN ŞENER'İN KIZI ECEM AKBİN KİMDİR?

1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu tıpkı annesi gibi oyuncu olmak istedi. Akademi 35buçuk'ta oyunculuk eğitimi alan Akbin'in ilk televizyon dizisi ise Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Medcezir dizisi oldu. 

Ecem Akbin, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Türk sinemasının en güzel oyuncularından Aydan Şener'in kızı olan Akbin, tıpkı annesi gibi sanatı meslek edinmek istedi ve Akademi 35buçuk'ta oyunculuk eğitimi aldı. Akbin'in ilk televizyon deneyimi, Medcezir dizisi oldu.

ŞENER: OYUNCULUĞA GİRMESİNİ HİÇ İSTEMEDİM

Kızının ilk başlarda oyunculuğa girmesini istemediğini ifade eden sanatçı Aydan Şener Ecem Atbin'in oyunculuk kariyeri ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Ecem, kendi kararlarını kendisi veriyor. Oyunculuğa girmesini önceleri hiç istemedim. Gözümden sakındığım kızımın dizi setlerinde kırılmasını, yorulmasını, üzülmesini istemedim. Çok başarılı ve ekrana da yakışıyor. Henüz çok tecrübesiz ama istekli ve arzulu. Oyunculukta aşırı ısrarcı oldu. Dahası Altan-Vahide Gördüm’den oyunculuk dersleri bile aldı."

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber