TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın yeni bölümüyle ilgili flaş değişiklik

TRT 1'in MİT'i anlatan dizisi Teşkilat'ın merakla beklenen 18. bölümüyle ilgili flaş bir değişiklik yaşandı.

Son Güncelleme:

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisinin yeni bölümüyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Her pazar saat 20.00'de ekranlara gelen Teşkilat'ın yeni bölüm saati değişti. 

Teşkilat dizisi 17 Ekim Pazar saat 20.30'da 18. bölümüyle TRT 1'de olacak. 

TEŞKİLAT 18. BÖLÜM FARGMANI

TEŞKİLAT 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gemi saldırısının tek faili olan Simon'u almak için Güney Kıbrıs'a giden ekip uğradıkları saldırıdan kaçarken girdikleri mayınlı arazide ölüm kalım savaşı vermektedir.
Türkiye'ye karşı ağır yaptırımların görüşüleceği komisyon toplantısının arifesinde Simon’un komisyonun önüne çıkmasını engellemek isteyen Yıldırım planlarını devreye sokar ve yeni sağ kolu Çetin’i sahaya sürer.
Zehra’nın ekipten ayrılma kararı karargahta bomba etkisi yaratır. Kızıyla birlikte yeni hayatına başlamaya hazırlanan Zehra’nın bu kararını etkileyecek beklenmedik bir gelişme yaşanır.
Simon'u ele geçirmek için ekiple işbirliği yapan Ceren'in neyi amaçladığı ekip içinde tartışma konusu olur. Ceren'in herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Serdar’ın baskıları sonucunda Ceren’in büyük sırrını açıklamasıyla tüm dengeler değişecektir.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber