TRT 1'den iki yeni dizi geliyor! İşte yayın tarihleri

Alparslan: Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı ve Teşkilat gibi yapımları seyirciyle buluşturan TRT 1’de iki yeni dizi ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanıyor. İşte yayın tarihleri...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

KASABA DOKTORU 

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş bir araya getiren Kasaba Doktoru dizisinin ilk fragmanıyla birlikte yayın tarihi de açıklandı. ‘Kasaba Doktoru’nun ilk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor. 

KASABA DOKTORU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Kemal’in (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak. Kemal Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Kaynak: Haber Global TV