Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan, gizemli sevgilisini yanlışlıkla ifşa etti!

TRT 1'nin sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Taner'i canlandıran Berk Atan'ın herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Snob Magazin'in özel haberine göre; 'Güneşin Kızları', 'Dayan Yüreğim' ve 'Gönül Dağı' gibi dizilerle seyirci karşısına çıkan Berk Atan'ın aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme gündeme geldi. 

Yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın influencer Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine Instagram üzerinden attığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana" mesajını yanlışlıkla Instagram story'sinde paylaştı.

Yağcıoğlu, sevgilisini ifşa ettiğini fark edince bu paylaşımını kaldırdı. Ancak ekran görüntüsü alınmasının önüne geçemedi.

Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu'nun Instagram'da takipleştikleri de görüldü.

Yakışıklı oyuncunun bu aşk iddiası sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

BERK ATAN KİMDİR?

Berk Atan, 26 Ekim 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2012 Best Model of Turkey birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çeken model ve oyuncu Berk Atan Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden"; 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi.

Her Şey Yolunda dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa adım atan oyuncu:

2013 yılında Altındağlı dizisinde Pamir,2015 yılında Güneşin Kızları isimli dizide Savaş Mertoğlu,2017 yılında Dayan Yüreğim isimli dizide Atıf Sinan Şanal, 2017 yılında başlayan Cennetin Gözyaşları dizisinde Selim karakterlerini canlandırmıştır.

Berk Atan, şu sıralar TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde rol alıyor. 

Sonraki Haber