'Teşkilat'a yeni çocuk geldi: Ömer Atmaca kim?

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, iki sezon boyunca seyircinin favorisi olarak reytinglerin zirvesinde yer alan dizisi ‘Teşkilat’ın üçüncü sezon çekimleri devam ederken kadroya yeni bir isim eklendi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Merak uyandıran hikayesi ve aksiyon sahneleriyle her bölüm izleyicileri etkilemeyi başaran ‘Teşkilat’ın yeni sezonunda adrenalin dozu artacak. Sezon finalinde yaşananların ardından kendi zorlu ve dayanılmaz bir sürecin içinde bulan Zehra’nın neler yapacağı büyük merak konusu oldu.

Ekibe yeni dahil olan Ömer ise, babasının erken yaşta kendilerini terk etmesi ile ailesinin yükünü sırtlamıştır. Zorluklarla geçen yılların ardından azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olmuştur. Kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılan Ömer, bu olayın sorumlularını ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir. Ömer ekibe dahil olarak en büyük gündem olan ‘terör devleti’ne karşı amansız mücadeleye katılır. Diğer yanda ise Zehra’yla geçmiş hesapları açılacak ve ortalık karışacaktır…

 Nefes kesen sezon finali bölümüyle akıllarda birçok soru işareti bırakan ve yeni bölümleri merakla beklenen ‘Teşkilat’, yeni sezonda sürprizleriyle izleyiciyi hayli şaşırtacak.

Öte yandan Çağlar Ertuğrul'un yerine Teşkilat'a katılan yeni oyuncu da belli oldu.

Kaynak: Haber Global TV