Tarih vererek uyardı! Dinçer Güner'den korkutan 'gıda krizi' kehaneti

Galerinin tamamı için tıklayınız

Astrolojik yorumlarıyla Türkiye'nin en başarılı astrologları arasında gösterilen Dinçer Güner, 18 Mart 2022'de gerçekleşecek olan Başak Dolunayı'nın kişisel etkilerini şöyle özetledi:

“18 Mart’ta 27 derece Başak burcunda başrollerde Neptün’ün olacağı bir dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay ile Neptün karşı karşıya duracakken, Plüton da destekleyici bir noktada olacak.

Bu dönemde sağlığınızla ilgilenebilir, detoks yapmak isteyebilirsiniz. Başak Dolunayı, hayatınızda ters giden şeyleri belirleyip çekidüzen vermeniz için size yardımcı olacak. Çok çalışacak, çok çaba sarf edeceğiniz bir zaman dilimi yaşayacaksınız. Başak Dolunayı’na Neptün’ün sert bir açısı olduğu için kafanız biraz karışabilir. Yanlış anlaşılmalara kapılabilirsiniz. Sezgileriniz yanıltıcı olabilir, dikkatli olun.”

Başak Dolunayı’nın etkilerinin 12 – 13 Mart tarihleri arasında başlayıp ay sonuna kadar devam edeceğini belirten Güner, “Bu dönemde dedikodulardan kaçınmalı ve ruhunuzu rahatlatacak eylemlere yönelmelisiniz.

Bağışıklık sisteminize dikkat etmenizde fayda var. Bu dolunayda başlayacağınız diyetten yüksek fayda sağlayabilirsiniz.” dedi. 

Kaynak: Haber Global TV