Tansel Öngel son noktayı koydu! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı?

Masumlar Apartmanı'nda Naci karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkan Tansel Öngel, hakkında çıkan ayrılık iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Son Güncelleme:

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Naci'si Tansel Öngel için hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atılmıştı. Fox TV'nin yeni projesi 'Maske Kimsin Sen?'in sunucusu Tansel Öngel'in Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı iddia edilmişti. 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tansel Öngel'den konuyla ilgili açıklama geldi. Ünlü oyuncu,  Masumlar Apartmanı setinde her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Oyuncu, “Çok iyi gidiyor. Her şey çok yolunda orada da. Seyirci de çok seviyor ben de içinde olmaktan çok mutluyum” ifadesini kullandı.

Dizide bir ara Naci karakteri gitmiş ve bu durum ayrılık olarak düşünülmüştü. Ancak senaristler izleyici baskısını da göz önüne alarak Naci’yi hikayeye geri getirdi.

Tansel Öngel, “Senaryo gereği oluyor öyle şeyler. Hikayeyi diri tutmak lazım. Bazen oluyor, geçen seneydi ama bu sene şimdilik böyle bir şey yok” diyerek ayrılık iddialarına son noktayı koydu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber