Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Orman evi ve erzak için yarıştılar!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının dün akşam yayınlanan 56. son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. İki takımın yarışmacıları, orman evinde konaklamak ve erzak ödülü kazanmak için kıyasıya yarıştı. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Son Güncelleme:

Survivor 2020'nin 24 Nisan Cuma ekrana gelen son bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Yarışmacılar, orman evinde konaklamak ve erzak paketi kazanmak için ter döktü.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Barış Murat Yağcı'nın sahaya çıkmadığı oyunda Gönüllüler takımı, uzun zamandır kazanamadığı ödül oyununu almak için adeta kenetlendi. Survivor'da ağaç evde konaklamak ve çay, makarna, yağ, pirinç, un gibi gıdalardan oluşan erzak paketini almak isteyen yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Soluksuz izlenen bu zorlu mücadeleden galip çıkan takım ise Gönüllüler oldu. Oyunu 10-5'lik skorla kazanan Gönüllüler haftalık erzak paketini kazanmayı başardı. 

KAVGA EDEN YASİN VE BARIŞ ÖDÜLE GİDEMEDİ! 

Survivor'da geçen hafta oyun sırasında kavga eden Yasin ve Barış'a takımlarının kazanacağı 3 ödülden yararlanmama cezası verilmişti. Ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımında cezalı olan Yasin ve Barış, orman evi ödülüne gidemedi.

Sonraki Haber