Survivor 2020'de bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 22 Haziran 3. eleme adayı kim oldu?

TV8 yayınlanan Survivor 2020'de haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Çeyrek finalin başlamasıyla bireysel mücadelelerini sürdüren yarışmacılardan biri üst üste iki kere dokunulmazlık oyununu kazanarak haftaya damga vurdu.

Son Güncelleme:

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor'da çeyrek final başladı. Yeni dönemle birlikte bireysel mücadele vermeye başlayan yarışmacılar için dokunulmazlık oyunlarının önemi daha da arttı. Dün akşam yayınlanan bölüm, eleme konseyine katılan yarışmacılar için heyecanlı dakikalara sahne oldu. İşte, dün akşam ekrana gelen 115. bölümle ilgili merak edilen tüm detaylar…

SURVİVOR 2020'DE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'de dün akşam yine yarışmacıların kaderini belirleyen bir oyun oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can büyük bir sürpriz yaparak son oyunu da kazandı. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan'dan sonra üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Cemal Can oldu. 

SURVİVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Her biri büyük bir hayran kitlesi kazanan yarışmacılardan en az SMS oyu alan bu akşam Survivor'a veda edecek. Cemal Can'ın eleme potası için işaret ettiği Evrim, Sercan'ın ise eleme adayı olarak gösterdiği Nisa'dan sonra 3. dokunulmazlık oyununu da kazanan Cemal Can, Sercan'ın ismini verdi. Böylelikle Evrim, Nisa ve Sercan eleme potasında yer alan yarışmacılar oldu. 

SERCAN: CEMAL CAN ŞAHİT!

115. bölüm eleme konseyinde Sercan ile Nisa'nın arasında geçen diyalog dikkat çekti. Haftanın 2. eleme adayı olarak gösterilen Nisa'nın "Benden intikam alıyor" sözlerine yanıt veren Sercan "Tek taraflı yaşanmadı bir şeyler, bunu herkesin bilmesini isterim. En yakın arkadaşı olan Cemal Can da bu yaşananlara şahit" dedi.

Sercan'dan 'Nisa' itirafı: Tek taraflı değildi!

Sonraki Haber