Survivor 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor 2020'nin ilk eleme adayı kim?

Survivor ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Survivor 2020'nin ilk bölümünde yaşanan mücadeleler ve gerilimler izleyicilere heyecanlı saatler yaşattı. İşte, fenomen yarışma programının ilk bölümü ve 2. bölüm fragmanı ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Son Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler, 16 Şubat akşamı başladı. Birbirinden renkli yarışmacıların yer aldığı Survivor ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Survivor 2020'nin 1. bölümünde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor'da hangi takım başarılı oldu?

SURVIVOR 2020 ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020'nin ilk ödül oyunu 1. bölümde oynandı. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için ter döktü. Survivor'da ilk ödül, yarışmacılar için büyük anlam ifade etti. Zorlu ada hayatını kolaylaştırmak için baraka kurmaları gereken yarışmacılara baraka kurma malzemeleri verildi. 

Survivor 2020'de ilk ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Denizin ortasında kurulan platformda minderle yarışmacıları itme ve platformda kişi sayısının en fazla olduğu takım birinci oldu ve baraka malzemelerini Ünlüler takımı kazandı.


SURVIVOR 2020 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Survivor 2020'nin ilk dokunulmazlık oyunu parkur alanında tamamlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının mücadele ettiği dokunulmazlık oyununda büyük fark açılmadan 10-9 skorla Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler takımı konseye gitti. Peki konseyde hangi isim eleme adayı oldu? 

SURVIVOR 2020'DE İLK ELEME ADAYI KİM?

Survivor 2020'de Gönüllüler takımı konseye gitti. Konseyde Fatma ve Evrim isimleri çıktı. En çok oyu alan isim ise Fatma olarak, Survivor 2020'nin ilk eleme adayı oldu. 2. ve 3. eleme adayı en çok oyu alan isim belirleyecek ve adaya veda edecek ilk isim belirlenecek.


SURVIVOR 2020'DE ELEME SİSTEMİ NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı sms oylaması sistemine göre eleme yapılacağını anlattı. Bir aday dokunulmazlığı kaybeden takımın genel oylamasıyla belirlenecek. 2. ve 3. adayı SMS sonuçlarına göre en çok oy alan iki yarışmacı belirleyecek. Üç eleme adayından hangisi daha az oy aldıysa Survivor'a veda edecek.

İŞTE, SURVİVOR 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Sonraki Haber