Sürprizler olacak bugüne çok dikkat edin! Ünlü astrolog Dinçer Güner tek tek anlattı

19 Mayıs 2023 günü burç yorumları Dinçer Güner'den geldi. Dinçer Güner Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, bugün Boğa burcunda yeni ay meydana geldiğini belirtti ve bizi neler beklediğini de tek tek açıkladı...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Sosyal medya hesaplarından yaptığı astrolojik yorumlarla sık sık gündeme gelen Dinçer Güner, bugün Boğa burcunda yeni ay meydana geldiğini belirtti ve bizi neler beklediğini de tek tek açıkladı...

İşte, Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı...

"19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ayın hem Mars hem de Neptün ile güzel kontakları var.

Yeni ay Boğa burcunda olduğundan; Boğa burcunun sembolize ettiği konular gündemimizde olacak önümüzdeki 10 gün. Boğa burcunun sembolize ettiği konular; keyif, mutluluk, şartlarını koruma gayreti, parasal konular, yaratıcılık, beslenme, tembellik, güven duygusu, sahip olma, sanat ve yaratıcılıkla ilgili konular, toprakla ilgili konuları temsil eder.

Sakin bir şekilde hareket etmeye çalışırken, koşul ve şartlarımızı koruma gayretinde olabiliriz. Finansal anlamda güvence ihtiyacımız artabilir, kazançlarımızı arttırmanın yollarını arayabiliriz. Yeşillik, doğa gibi konulara daha düşkün olabiliriz. Evimizi, bahçemizi çiçeklendirebilir, toprakla daha fazla haşır-neşir olabiliriz. Yediğimiz şeyler vücudumuzda daha kolay kilo yapabilir, boğazımıza çok daha fazla düşkün olabiliriz. Konfora düşkünlük artarken, kalıcı işlerin, projelerin, ilişkilerin peşinde olacağımız bir yeni ay bizleri bekliyor. Bu yeni ay maddi planları, bütçemizi, projelerimizin dayanacağı maddi koşulları gözden geçirmemiz için güzel bir fırsat olacak."

Güner'in yorumunun geri kalanı haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV