Şule, Dilan Polat'ın kıyafetleriyle alışverişe çıktı! O görüntüler sosyal medyayı salladı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın yardımcıları Şule’nin Dilan Polat'ın ceketini giyerek AVM'de gezdiği iddia edildi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası gözler Şule’ye çevrilmişti.

Son Güncelleme:

“Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, günler önce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü çift, şimdilerde cezaevine hayatlarına devam ediyor.

Dilan Polat'ın hikayelerinde sık sık görülen yardımcısı Şule ise gözaltına alınmadı, çocuklara bakmak için Polatların evinde kalmaya devam etti.

"ÇOCUKLARIN YANINDAYIM"

Şule TikTok'ta yaptığı paylaşımla çocukların yanında olduğunu açıklamıştı.

Şule, yaptığı paylaşımda 'Allahtan korkun, ben yaşıyorum ve kimseyi bırakmadım. Zamana bıraktım ve Milan'layım. Bu altınlar paralar verildiği zaman, mutlu huzurlu yaşadığımız zaman buradaysam, en zor ağır günde de buradayım. Kendimi çocukların yanına bıraktım.' demişti.

Bu paylaşımın ardından Şule'nin, bir AVM'de gezerken görüntülendiği öne sürüldü.

Maysa isimli bir TikTok hesabı, AVM'de gezdiği esnada mağazaların birinde Şule'yi gördüğünü söylediği bir video paylaştı.

POLAT ÇİFTİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlattı. 24 şüpheliden yakalanan 12 kişi tutuklanırken 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalama kararı olan mali müşavir Zümrüt Yerebakan bugün yakalandı.

Yerebakan savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği, yurt dışına çıkış yasağı uyguladığı Zümrüt’ü serbest bıraktı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber