Kazara Aşk ekran yolculuğuna başlıyor

Star TV ekranlarına yepyeni bir yaz dizisi geliyor. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler başrollerinde yer aldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Son Güncelleme:

Sadullah Celen'in yönetmen koltuğunda oturduğu,  Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı Kazara Aşk dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Star TV’nin sezondaki iddialı yapımları arasında gösterilen Kazara Aşk, 24 Haziran akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 

KAZARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız… Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç… Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir… Artvinli Şimal'le, Gaziantepli Civan'ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenecektir.

KAZARA AŞK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kazara aşk dizisinin başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber