Son Yaz'dan Yasak Elma'ya flaş transfer!

Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı, FOX TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma’nın kadrosu genişliyor. Son olarak Son Yaz isimli dizide rol alan Şebnem Dönmez, Yasak Elma ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Son Güncelleme:

Fox TV'de 5. sezonuyla ekranda olan Yasak Elma kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Yasak Elma dizisinin hayranlarını heyecanlandıran haber, dizinin yapım şirketi Medyapım'ın resmi Instagram hesabından duyuruldu.

ŞEBNEM DÖNMEZ YASAK ELMA'DA

Medcezir dizisinde hayat verdiği Asude karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Son Yaz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Şebnem Dönmez, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Şebnem Dönmez, yeni bölümü heyecanla beklenen dizide 'Handan Kılıç' karakterine hayat verecek.

Yasak Elma, yeni bölümüyle pazartesi 20.00'de FOX'ta.

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

Şebnem Dönmez, 17 Mayıs 1974 tarihinde Almanya’nın Salzgitter şehrinde dünyaya gelmiştir. 1996 yılında Murat Başoğlu ile ortaklaşa sunduğu Sabah Şekerleri programı sayesinde Türkiye tarafından tanınan Şebnem Dönmez, 1997’de Görevimiz Tehlike isimli bir yarışma programını ve 1998’de ise Cumartesi Gecesi Ateşi’ni sundu.

2000'lerde beyaz perdeye geçiş yapan Şebnem Sönmez; Üç Arkadaş, Ahmet Hamdi Bey Ailesi, Zzzzt FM, Reyting Hamdi, Aşkın Dağlarda Gezer, Eyvah Kızım Büyüdü, Aslı ile Kerem, Kolay Para Kazanma Kılavuzu, Eşref Saati, Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü?, Vali, Medcezir, Avlu, Çakallarla Dans 5 ve Zemheri gibi pek çok yapımda rol almıştır.

20 Ağustos 2004 yılında Ezel Akay ile hayatını birleştiren Dönmez, 2007 yılında boşanmıştır. Dönmez, 1.70 metre boyunda ve Boğa burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber