Sol Yanım final bölümüyle ekranlara veda ediyor

Star TV'nin iddialı dizisi Sol Yanım beklenen reytingleri alamadığı için bugün (17 Şubat 2021) final yapıyor. Peki veda bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde.

Son Güncelleme:

Başrollerinde Defne Samyeli, Cansel Elçin, Özge Yağız ve Tolga Mendi'nin yer aldığı Sol Yanım dizisi, beklenen başarıyı yakalayamayınca bugün yayınlanacak erken final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Son bölüm bu akşam 20:00'de Star TV'de yayınlanacak.

Star TV'de çarşamba günleri yayınlanmaya başlayan dizinin izleyici sayısı artmayınca planlar tutmadı ve kanal yönetimi diziyi sonlandırma kararı aldı. 

BKM'nin imzasını taşıyan Sol Yanım dizisinin oyuncuları şöyle:

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Murat Balcı, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.

Dizinin konusu

‘Sol Yanım’; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikayeyi konu alıyor.

Sol Yanım 11. Bölümde ne olmuştu?

Selim ve Serra, ilişkilerine kaldıkları yerden devam edebilecek mi? Selim ve Burak arasında yeni bir savaş mı başlıyor? Biricik, Selim’in Serra ile birlikte olmasına izin verecek mi? Asena’nın hamileliği tehlikede mi? İhsan’ı ihbar eden kişi kim? Burak’ın götürdüğü kulüpte Selim’i Biricik’le yan yana gören Serra çok şaşırır. Biricik’in Selim’e koşulsuz sevgisi, Serra’yı kendini sorgulamaya iter. Serra, Selim’e sevgisini hissettirmek için çabalar ve onu geri kazanmak için cesur adımlar atar. Burak’ın sürekli Serra’nın çevresinde olması Selim’i çılgına çevirir ve Burak’ı karşısına alıp sevgilisinden uzak durmasını tembih eder. Serra’nın gizlediği hayatı öğrenmesinin ardından yaptıklarından pişmanlık duyan Selim, öfke kontrolü problemi için tedavi görmeyi kabul eder.

Kutlusay Malikanesi’nde kriz gittikçe büyür. Boşanma hazırlığı tüm hızıyla devam ederken, Asena oteli üzerine almak için harekete geçer. Kutlusay ailesini şoke eden olay ise polislerin kapıya dayanması olur. Polisler ihbar üzerine İhsan’ı karakola götürür.

Sol Yanım 12. Bölümün konusu (Final)

 Selim ve Serra’nın ilişkisi gittikçe ciddiye biner ve beraber yeni bir sayfa açarlar. Burak ve Biricik ise sürpriz bir biçimde yakınlaşır. Kaza konusunda şüpheleri artan Burak, kendisine kaza yaptıran ismin peşine düşer ve Selim’i de sorguya çeker.

İhsan, oynadığı oyunların ardından Asena’ya tüm kapıları kapatır. Bunun üzerine Asena daha da hırslanarak Nilgün’e gider. İhsan’la evliliklerinin son bulmasının sebebinin Nilgün olduğunu düşünen Asena, Nilgün’e suçlamalarda bulunur. İhsan ve Nilgün arasındaki aşk yeniden alev alır ve ikili aradıkları huzuru birbirinde bulur. Her şey yoluna girmişken, Erkan’ın dönüşü olayların akışını değiştirir. Onur, bir kızı olduğunu öğrenince Nil ile mutlu evlilikleri büyük bir sınavla karşı karşıya kalır.

Sol Yanım final bölümü fragmanı

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber