Sinan Sardoğan'ın kaçırdığı iddia edilen Arife Gökçe hala aranıyor... Meğer Gökçe ailesi Müge Anlı'ya 2015 yılında...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme getirilen, Sinan Sardoğan tarafından kaçırıldığı iddia edilen Arife Gökçe günlerdir aranıyor. Türkiye Arife Gökçe'nin şüpheli kaybına kilitlenmişken, Gökçe ailesiyle ilgili dikkat çeken bir olay daha gündem oldu. Meğer Gökçe ailesi Müge Anlı'ya 2015 yılında da...

Son Güncelleme:

Evinde yemek yaparken, üzerinde ev kıyafetleri ve terlikleriyle 17 Aralık 2022’de kaybolan Arife Gökçe’nin yemek yaptığı tava yanmış, ocakta kaynaması için koyduğu sütün taşmış olması kadının başına bir şey geldiği iddialarını güçlendirdi.

Eşi Fikri Gökçe, eve geldiğinde, taşmış bir süt, yanmış bir tava, telefonu pencerenin yanında, kapı ve pencereler açık ve takma dişlerinin evde olduğunu görünce jandarmaya koştu.

Arife Gökçe‘yi arama çalışmaları sürerken Fikri Gökçe, eşi ile ilgili bir görgü tanığı ve bir ipucu bulma umuduyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak ünlü televizyoncudan yardım istedi.

Yaşadıkları köyde psikolojik rahatsızlıkları bulunan Sinan adındaki kişiden ve onunla iletişimde olduğu bir iki kişiden şüphelenen Fikri Gökçe, programda konunun aydınlatılmasını istiyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında anne Arife Gökçe’yi arayan Gökçe ailesi meğer 2015 yılında da katılmış. İşte detaylar...

Kaynak: Haber Global TV