Sinan Akçıl'dan yaşlı adama saldıran Halil Sezai'ye tepki: Gücün bana da yeter mi?

Şarkıcı Halil Sezai, kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusunu darp ve tehdit etti. O anların kamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Sezai'ye en sert tepki şarkıcı Sinan Akçıl'dan geldi.

Son Güncelleme:

Tuzla’da film çekimi için kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi nedeniyle tartışan 41 yaşındaki Halil Sezai, dün 67 yaşındaki Hüseyin Meriç’i darbettiği için karakolluk oldu.

Şarkıcının Hüseyin Meriç'e saldırdığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Olayın ardından şarkıcıya en sert tepki meslektaşı Sinan Akçıl'dan geldi.

"AYYAŞ HALİL"

Akçıl, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Ayyaşlık var, yaşlılara el kaldırma var, örf yok, adet yok. Gücün herhalde o amcaya yetiyor. Bana da yeter miydi acaba o güç karşısına çıksam? Yazık sana. Acınacak haldesin” ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl paylaşımını “Yazık” açıklamasını ekleyerek yayınladı.

HALİL SEZAİ'YE ÜNLÜLERDEN TEPKİ YAĞDI

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından Halil Sezai'ye tepki göstermeye devam ediyor. İşte o paylaşımlardan bazıları...

FIRAT TANIŞ

"Şiddeti mazur gösterecek hiçbir taraf, yön, kimlik, statü söz konusu olamaz. Utançla kınıyorum."

HALUK LEVENT

“Bu konuyla ilgili amcaya ulaşacağız. Durumu yok ise ve kendisi de isterse AHBAP Platformu olarak davasında yanında olacağız.”

ALİŞAN

"Şimdi bu durumda bir ceza verilmiyorsa, hepimiz için hak mı doğuyor? İstediğimiz zaman, gücümüz de yetiyorsa birisinin bahçesine dalıp, evinden alıp ağzını burnunu kırmak serbest yani öyle mi? Yaşlı, genç, çocuk kadın fark etmez? Avukatlara soruyorum böyle bir hakkımız var mı? Ya da TCK’da? Burada istediğinizi linç edin, istediğinizi göklere çıkarın umurumda değil. Ama yaşlı, babası yaşında adamı öldüresiye döven birisini görmezden gelmek tam anlamıyla iki yüzlülüktür."

SILA

"Yazıklar olsun Halil Sezai."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber