Simge Sağın makyajsız görüntülendi! Doğal haline yorum yağdı

ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gün arkadaşı ile Nişantaşı'nda bir restoranda görüntülendi. Makyajsız görüntülenen Simge Sağın'ın doğal hali dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Son dönemde konserlerde tercih ettiği kostümleri ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın güzelliği ile adından söz ettiriyor. Birçok şarkısı dillere pelesenk olmuş olan Simge Sağın, konserlerden kalan zamanları arkadaşları ile geçiriyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; Simge Sağın, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, bir mekanda görüntülendi. Spor salonundan çıktıktan sonra yemek yiyen şarkıcı Sağın, saatlerce bir arkadaşı Seçkin Sungç ile birlikte restoranda sohbet etti.

MAKYAJSIZ HALİNE YORUM YAĞDI

42 yaşındaki ünlü şarkıcının makyajsız hali ise dikkatlerden kaçmadı. Simge'nin makyajsız halini görenler "Ne kadar güzelsin", "Fazla makyaj yapmana gerek yok" ve "Doğal halin çok daha iyi" gibi yorumlarda bulundu.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2010'ların başında yayımlamış olduğu şarkılarla Türk pop müziği sahnesinde yer almaya başlasa da asıl çıkışını 2015'te radyo ve televizyonlarda çok çalınarak liste başı olan "Miş Miş" şarkısı ile gerçekleştirmiştir. Şişli, İstanbul'da dünyaya gelmiş olan Simge, lise eğitiminin ardından müzik eğitimi almak isteyince babasının teşvikiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu ve müzik eğitimi almıştır. Konservatuvarda öğrenciyken çeşitli pop şarkıcılarına geri vokallik yaptıktan sonra 2011 yılında Erdem Kınay'ın yapımcılığında Yeni Çıktı adlı bir EP ile çıkış yapmıştır.

Sağın'ın ilk çalışması kendisine istediği tanınırlığı sağlayamamıştır ancak dört yıl sonra yayımladığı "Miş Miş" ile asıl çıkışını yaparak Türkiye'de MusicTopTR Resmî Listesi'nde dört hafta peş peşe bir numarada kalmayı başarmıştır. Ardından "Yankı" ve "Ben Bazen" şarkıları aynı listede ilk üçe girerken "Öpücem" şarkısı ise bir numaraya yükselmiştir. Kendisinin ilk stüdyo albümü Ben Bazen, 2018 yılında yayımlanmış ve içerdiği müzikal çeşitlilik ile müzik eleştirmenlerinden övgü toplamıştır.

Ayrıca Sezen Aksu'dan etkilendiğini ifade eden Simge, genel anlamda dans-pop şarkıları seslendirmiştir. 2015 senesinden itibaren itibaren Türkiye'de radyo ve televizyonlarda dönem dönem en çok çalınan şarkıcı olmuştur ve 2018 yılında ise yılın en çok çalınan ikinci kadın şarkıcısı olarak kayıtlara geçmeyi başarmıştır. Bugüne dek iki Altın Kelebek Ödülü ve üç Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü olmak pek çok farklı ödül almıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber