Şimdi sıra yaz dizilerinde... Özellikle bu çifti çok konuşacaksınız!

Galerinin tamamı için tıklayınız

DUY BENİ

Star TV’nin yaz dizileri arasında yer alacak Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Berk Hakman ve Helin Kandemir yer alacak. Yapımcılığını Süreç filmin üstleneceği Duy Beni dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı üstlenecek. Duy Beni dizisinde Ekim isimli bir lise öğrencisinin arkadaşı Meltem’in başından geçen bir kaza sonrası felç kalması anlatılacak.

BALKAN NİNNİSİ

TRT 1 ekranlarında Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak olan Balkan Ninnisi dizisinin başrol oyuncuları Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad Emre Bey ve Merih Öztürk olacak. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilecek olan Balkan Ninnisi dizisinde Üsküplü Hristiyan bir kız ile Türk bir gencin imkansız aşkını anlatacak.

SEVMEK ZAMANI

Yaz sezonunun iddialı dizilerinden Sevmek Zamanı güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. İlk tanıtımı yayınlanan yeni dizi Sevmek Zamanı, sosyal medya kullanıcılarının da beğenisini topladı. İlhan Şen ve Deniz Işın'ın başrolleri paylaştığı yeni dizide yer alan diğer isimler de merak konusu oldu. Sevmek Zamanı'nda, ekranların yeni çifti İlhan Şen ve Deniz Işın'ın yanı sıra Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün gibi isimler yer alıyor.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ

İçimizdeki Ateş dizisi yaz sezonunda atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Fabrika Yapım imzalı İçimizdeki Ateş ilk tanıtımı ile sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Gizem Arıkan, Atakan Hoşgören gibi isimleri bir araya getiren yapım, ilk tanıtımı ile ilgi odağı oldu.

DETAYLAR HABERİN DEVAMINDA...

Kaynak: Haber Global TV