Show TV'de yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisiyle ilgili flaş gelişme

Show TV'de geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisi yayından kaldırıldı.

Son Güncelleme:

Aksiyon ve dramı bir araya getiren Kırmızı Kamyon dizisi, geçtiğimiz hafta Show TV'de ekran yolculuğuna başladı. 

Sezona iddialı bir giriş yapan Kırmızı Kamyon dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

10. Ev imzalı "Kırmızı Kamyon"un yayınına ara verildi. Kanal ve yapım şirketi karşılıklı anlaşıp dizinin haziran ayı itibariyle 1. bölümünden itibaren tekrar sil baştan yayınlanmasına karar verdi. Bu nedenle dizinin yeni bölümü bu hafta Show TV'nin yayın akışından çıkarıldı.

KIRMIZI KAMYON YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kırmızı Kamyon dizisi 2. bölüm ile bu akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Kanal tarafından yapılan açıklamada, Kırmızı Kamyon dizisinin yeni bölümleri ile Haziran ayından itibaren yeniden ekrana geleceği duyuruldu. 

KIRMIZI KAMYON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; 'Kırmızı Kamyon'un oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır buluşuyor.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan 'Kırmızı Kamyon', izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber