Ramo dizisinin final tarihiyle ilgili flaş gelişme!

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerde yer aldığı Ramo, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin final tarihiyle ilgili ise flaş bir gelişme yaşandı. Öte yandan dizinin senaristlerinden gelen açıklama iyice kafaları karıştırdı.

Son Güncelleme:

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolleri paylaştığı Ramo dizisinden kötü haber geldi. Gerçek hayattan kurgulanan bir yapım olmasıyla dikkat çeken Ramo, bu sezon final yapacak. 

Dizinin medya danışmanlığını yürüten ID İletişim'den yetkili bir isim, konuyla ilgili Haber Global'e konuştu. Ramo'nun sezon sonunda final yapacağını belirten yetkili isim, dizinin 5 bölüm sonra final yapacağı iddiasının ise doğruluk payı taşımadığını belirtti.

İki yıldır seyirci karşısına çıkan Ramo'nun final tarihi henüz netlik kazanmamış. 

Dizinin senaristlerinden kafa karıştıran tweet: 38. bölüm yazdığımız son Ramo bölümüdür

Öte yandan dizinin senaristlerinden Toprak Karaoğlu'nun attığı tweet kafaları iyice karıştırdı.

Karaoğlu, attığı tweet'te "38. bölüm yazdığımız son Ramo bölümüdür. Toprak Karaoğlu, Seda Çalışır Karaoğlu, Birol Tezcan, Deniz Karaoğlu olarak projeden affımızı istedik. Yılmaz Şahin'den devraldığımız projeyi Esen Ali Bilen ve ekip arkadaşlarına devrediyoruz, başarılar dileriz. 

İnşallah bizden daha iyi sonuçlar elde ederler. Elbette kusurlarımız olmuştur. İstemeden kırdığımız, üzdüğümüz olduysa affola. İyi ki içinde olduk dediğimiz bir projeydi. Başarılarınız daim olsun Ramo ekibi." diye yazdı.

RAMO 38. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sarraf’ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif’in attığı beklenmedik adımlar Ramo’yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.

Silahtar’a ulaşabilmek için Bulgaristan’da kurduğu oyunu ters giden Ramo, hiçbir gücünün olmadığı bir ülkede bir yandan Silahtar’a ulaşmaya çalışırken diğer yandan Doğu’yu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Onu kurtarmak için yaptıklarının bedeli düşündüğünden daha ağır olacaktır.

En beklemediği anda Doğu’nun annesiyle ilgili bilgiye ulaşan Sibel, bu sırrı koruyabilmek için harekete geçer. Hasan’sa Afet’i kaybetmemek için uğraşmaktadır.

Sarraf’ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif’in attığı beklenmedik adımlar Ramo’yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.

Ramo 38. bölüm bu akşam saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek. 

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber