Şeyma Subaşı'ya sevgilisinden büyük destek! Yeni işi ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin desteğiyle Miami'de kuracağı yeni bir iş için harekete geçti. İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Bir dönem Bebek'te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı, gündem olmuştu. Mekanı ilk açtığında 8 TL'ye su sattığı için eleştirilen Subaşı, sık sık seyahat edince mekandaki işler aksamaya başlamıştı.

O dönem ödediği 80 bin liralık kiradan dert yanan Şeyma Subaşı, büyük heveslerle açtığı kafeyi 2020 yılında kapatmıştı. Ünlü güzel şimdilerde yeni heyecana atılmak için sabırsızlanıyor.

Takvim'in haberine göre; Subaşı aynı markayı bu kez Miami'de açmaya karar verdi. Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin de verdiği destekle mekan arayışına giren Subaşı kısa süre içerisinde mekanı bulup açmak istiyor.

Şeyma Subaşı yeme-içme haricinde mekanda kendi tasarımı olan spor kıyafetleri de satmayı planlıyormuş. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma'nın hiçbir isteğine "hayır" demiyor. Hatta ticaret konusunda da destek veriyor.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber