Şeyma Subaşı isyan etti: Her gün ağlıyorum!

Koronavirüs salgını nedeniyle kızı Melisa'dan uzun süredir uzak kalan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden ağladığı bir fotoğrafını paylaştı. Şeyma Subaşı paylaşımına, "Kızımı görmek istiyorum. Her gün ağlıyorum" notunu düştü.

Son Güncelleme:

Şeyma Subaşı, kızı Melisa'ya olan özlemini sosyal medyada dile getirdi. Subaşı Instagram'dan ağlarken paylaştığı hikayesine şunları yazdı:

"Evet, güzel oynuyorum dimi Instagram'da sürekli; pozitif olun ve pozitif kalın diye.


Gerçekten neden mi kilo verdim, mutsuzum ve depresyondayım. Kızımı görmek istiyorum. Her gün ağlıyorum. Nelerin üstesinden geldim ama bunda elim kolum bağlı. Lanet olsun sana corona!"

"1 AYDIR KIZIMI GÖREMİYORUM"

Kızı Melisa ile fotoğraflarını da ayrıca paylaşan Subaşı duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey değil. Yaklaşık 1 aydır kızımı göremiyorum ve ne zaman göreceğimi bilmiyorum. Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın. Sağlıklı ve mutlu olması önemli olan biliyorum ama işte, kalp ve boğaz düğümleniyor bir süre sonra. Uçuşların açılmasını bekliyorum sadece ona kavuşmak için. Şu anda ağlıyorum ama birazdan modumu değiştirmek icin müzik açıp spor yapıp dans edeceğim kendi kendime. Evet benim mod değiştirme çözümüm bu müzik-spor ve dans. O yüzden senelerdir böyleyim ya."


Sonraki Haber