Şevval Sam'dan 'kadın cinayeti' soruları karşısında tartışma yaratan hareket

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, dün akşam katıldığı bir davette canice hayattan koparılan Ayşenur, İkbal ve diğer kadın cinayetleriyle ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. Sam'ın bu tavrı ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Son Güncelleme:

19 yaşındaki Semih Çelik, 4 Ekim saat 15.30 sıralarında İstanbul Eyüpsultan'da kız arkadaşı Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek öldürdü. Ardından 16.00'da Edirnekapı surlarına çağırdığı İkbal Uzuner'i (19) vücudunu parçalatıp başını keserek öldürdükten sonra kendini aşağı atarak intihar etti. Bu vahşet Türkiye'yi dehşete düşürdü.

Birçok ünlü isim yaşanan korkunç olaya dair tepkisini keskin bir dille ortaya koydu. Fakat Şevval Sam tepkisizliğiyle dikkat çekti.

"KÖTÜ ŞEYLERDEN BAHSETMEYELİM"

Şevval Sam önceki akşam Magazin Burada muhabirleri tarafından görüntülendi.

Muhabirlerin "Türkiye'nin makus kaderi mi diyelim ne diyelim?" diyerek konuya giriş yapmaya çalışmasıyla Şevval Sam, konu hakkında konuşmayı reddetti.

Sam, "Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim. Ne olur hiç girmeyin çok saçma oluyor ya yapmayın n'olur. Zaten kanayan yara, bu gece değil" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖRDÜ

Sosyal medya kullanıcıları Şevval Sam'ın bu tavrı karşısında sert eleştirilerde bulundu. 

Bazı kullanıcılar, 'şimdi ne desek durun ya konu Şevval Sam'a gelecek öfkeyi bir kadına yöneltmeyin diyecekler', 'Şevval Sam'ın bahsetmek istemediği ve kötü şeyler diye tanımladığı 2 kızın ve binlerce kadının yaşadığı vahşet' gibi yorumlarda bulundu.

Sonraki Haber