Sevgilisini yarı yolda bırakıp kendi yoluna giden 3 burç belli oldu

YAY BURCU

Yay burçlarının en bilinen özellikleri özgürlüklerine düşkünlükleridir. Bu halleri onları çekici kılsa da ilişkiler söz konusu olduğunda bazı sorunlara sebep olabilir. Eğlenmeyi ve heyecanı seven yay burçları kolay kolay kimseye kapılmaz. Ancak birini sevdiklerinde ise gerçekten sadık birer sevgili olurlar.

Sizi şımartan, sevgisini haykıran yay burcu insanı, size karşı coşkun duygular beslerken her şey yolundadır. Ancak siz de ona sevdiğinizi söylediğinizde üzerlerinde baskı hissetmeye başlarlar.

Bu yüzden tam ayaklarınız yerden kesilmiş, hayallere kapılmışken bir anda yere çakılabilirsiniz. Sevildiğini hisseden Yay'ı uzaklar çağırmaya başlamıştır. Vahşi doğaya geri dönmek isteyen bir yılkı atı gibi bir anda sizden uzaklaşabilirler. Çünkü aşkınız gözünü korkutmuş, ona pranga gibi görünmüştür.

Aynı zamanda maymun iştahlı olduklarından bir gün önce beğendikleri şeyi bugün çok da ilgi çekici bulmayabilirler. Bu nedenlerden dolayı bir Yay burcuyla mutlu bir ilişki yürütüp tamamına erdirmek biraz zor bir ihtimaldir.

Kaynak: Haber Global TV