Serenay Sarıkaya aynı estetik kliniğinde görüntülendi! 'Size ne ya!'

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün bir estetik kliniğinden çıkarken objektiflere takıldı. Sarıkaya, muhabirlerin 'Silikonlarınızı kontrole mi geldiniz' sorusu karşısında çileden çıktı.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz ay Nişantaşı’nda bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülenen oyuncu Serenay Sarıkaya, aynı kliniğin çıkışında yeniden görüntülenince estetik sorularıyla karşı karşıya kaldı.

ÜNLÜ OYUNCU ÇİLEDEN ÇIKTI

Serenay Sarıkaya 1 saat kaldığı kliniğin çıkışında basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında sinirlendi. Sarıkaya, "Silikonlarınızı kontrole mi geldiniz?" soruları üzerine sinirlenerek, "Size ne ya" şeklinde tepki verdi. 

Ünlü oyuncu, hiçbir soruyu yanıtlamayarak kaçar adımlarla, cipine binerek uzaklaştı.

Serenay Sarıkaya’nın estetik kliniğine gerçekleştirdiği bu ziyareti akıllara ‘yeni bir operasyon mu geçirecek?’ sorusunu da getirdi. 

Ünlü oyuncunun, 2020 Eylül ayında özel bir hastanede silikonlarını yeniletip, göğüslerini küçülttüğü iddia edilmişti. 

MAHKEMEDEN SERENAY’A KÖTÜ HABER!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz'ın ayrılması sonrası Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında ünlü sunucular Ece Erken ve Bircan Bali’nin “Defne Samyeli, Cem Yılmaz aşkını Serenay Sarıkaya bitirdi” sözleri üzerine Sarıkaya, harekete geçmişti. Ünlü oyuncu, sunuculara 100 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde mahkeme, gerekçesini sonradan açıklamak üzere Sarıkaya’nın davasını reddetti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber