Serena Williams'tan kötü haber: Ameliyat masasına yattı

Tenisin efsane ismi Serena Williams, geçtiğimiz aylarda boynunda bir şişlik hissetmesinin ardından oluşan kisti aldırmak için ameliyat oldu. Williams, alınan kitlenin çok büyük olduğunu duyurdu.

Son Güncelleme:

Dünyaca ünlü eski tenisçi Serena Williams, verdiği kötü haber ile hayranlarını korkuttu. Williams, boyun kısmından çok büyük bir kitle alındığını duyurarak durumundan bahsetti. 

Serena Williams geçtiğimiz aylarda boynunda bir şişlik hissetmesinin ardından oluşan kisti aldırmak için ameliyat oldu.

Williams, boynunda hissettiği şişliğin ardından ameliyat oldu. Boynundan bir greyfurt büyüklüğünde kist çıkarıldığı kaydedilen 43 yaşındaki eski tenisçi yeni açıklamalarında kistin iyi huylu olduğunu belirtti.

Kisti aldırmasına gerek olmadığını bu yüzden Mayıs ayından beri ameliyat olmadığını ifade eden Williams, kistin zamanla büyüdüğünü söyleyerek "MRI taraması yaptırdım ve kist iyi huyluydu. Bu yüzden ona dokunmadım ama büyümeye devam etti." dedi.

KANSER SONUÇLARI ÇIKTI

Serena Williams'ın kanser taramaları negatif çıktı. İyi huylu kistin büyümesinin ardından ise ameliyat olan Williams şöyle bir açıklamada bulundu: "Bu kisti aldıran halim. Her şey yolunda gittiği için çok minnettar ve şanslıyım, en önemlisi de sağlıklıyım. Hala iyileşme sürecim devam ediyor ama daha iyiye gidiyorum. Sağlık her zaman önce gelir."

Sonraki Haber