"Senin masan olurum, üzerime çay koyarsın!"

Galerinin tamamı için tıklayınız

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomen Bahar Candan, “Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suiistimal etmelerine bile izin verdim.

Ama onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Arkadaş ilanı verdiğimde, bana özgeçmiş yolladıklarında ‘Senin masan bile oluruz, biz eğiliriz, üzerimize çay koyarsın’ diyorlar.

Benimle toplumda belli bir tanınmışlık elde ediyorlar. Takipçi sayıları artıyor, para kazanıyor ve sonra benden gidiyorlar. Bu çocukluğumdan beri böyle.

Beni en çok yaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Babam benim arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. O yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

"NUR YERLİTAŞ'I ÇOK ÖZLÜYORUM"

En yakın arkadaşının merhum modacı Nur Yerlitaş olduğunu dile getiren Candan, “Onu çok özlüyorum. Öldükten sonra çok yalnız kaldım. Kimse beni onun kadar sevmedi” diyerek ağladı.

İlginç açıklamalarıyla magazin gündemine gelen Bahar Candan, “Rol mü yapıyorsunuz?” sorusunu şu yanıtı verdi: 24 yaşındaki sosyal medya ünlüsü, "Tabii ki Bahar Candan bu değildi.

Bahar Candan bir noktada başladı. Lügatıma farklı kelimeler ekledim, mimiklerim değişmiş olabilir.

İzlediğiniz Bahar Candan videolarında ilk bir sene gerçek, son bir sene kazanılmış, öğrenilmiş ve dönüştürülmüş Bahar Candan. Bundan beş sene sonra izleyeceğiniz Bahar Candan daha dönüştürülmüş olacak" dedi.