Başrol oyuncusu isyan etti: Aylarca çekiyorsun, sonra diyorlar ki...

TRT'nin ilk kez romantik komedi tarzında dizi yayınlaması dikkat çekmiş, devrim zannedilmişti. Ancak öyle olmadığı bir ilüzyondan ibaret olduğu kısa zamanda ortaya çıktı. Seni Kalbime Sakladım'ın başrol oyuncusu da son verilen diziyle ilgili isyan etti.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

TRT1 ekranlarında yaz sezonunda bir romantik komedi dizisinin yayınlanacak olması, kamu kuruluşu açısından bir ilki ifade ediyordu. Genelde başka kanallarda görmeye alıştığımız türde bir dizi olan  Seni Kalbime Sakladım, başrol oyuncuları ile dikkatleri çekmişti henüz başlamadan…

Dizide Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci başrolde yer alıyordu. İkisi de başarılı ve hayranlarının ilgiyle takip ettiği isim, Seni Kalbime Sakladım’daki partnerlikleriyle de çok beğenildi. Sevda Erginci, son yıllarda yer aldığı dizilerle adından söz ettiren ve romantik komediye de yakıştırılan bir isim.

Ekin Mert Daymaz da daha önce romantik komedilerdeki oyunculuğu ile sevilmiş, başarılı bir isim. Civanmert karakteriyle de izleyicinin kalbini çalmayı başarmıştı. Sevda Erginci’nin hayat verdiği Zeynep ve Civanmert’in hikayesi, büyük reytingler alamasa da sadık bir izleyici kitlesi tarafından beğenildi.

Kaynak: Diğer