Selin Ciğerci üzerinde servet taşıyor! Tektaş ve saatinin fiyatı dudak uçuklattı

Her yaptığı olay olan Ciğerci, bu sefer de lüks takılarıyla gündeme geldi. Ciğerci'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraftaki saat ve tektaşının fiyatı dudak uçuklattı.

Son Güncelleme:

2019 yılında evlendiği Gökhan Çıra ile eylül ayında tek celsede boşanan sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, lüks harcamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde saçlarını boyatan Ciğerci, yeni imajını göstermek için bir fotoğrafını paylaştı. Ancak fotoğrafta Ciğerci'nin saçlarından çok takıları konuşuldu.

15 MİLYONLUK TAKI

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Ciğerci'nin kırmızı tasarım saati tam 4 milyon 125 bin TL. Ünlü ismin sıra sıra taktığı tektaşlardan biri ise tamı tamına 11 milyon TL değerinde.

EVİNİN KİRASI 80 BİN TL

Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra Beykoz'daki lüks villasını atışa çıkaran Selin Ciğerci, Zincirlikuyu'daki bir rezidansa taşındı. Ciğerci'nin yeni evinin aylık kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

SEVGİLİSİYLE EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde basketbolcu Metecan James Birsen ile aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci, sevgilisiyle el ele görüntülendi. Ciğerci, sevgilisiyle ilk pozunu Instagram hesabından paylaşmış ancak kısa sürede silmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber