Selena Gomez yeni aşkını paylaştı: O benim her şeyim!

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez Justin Bieber ile yaşadığı aşkla uzun yıllar gündemde kaldı. Gomez uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medyada aşkını ilan eden Gomez, müzik yapımcısı sevgilisi Benny Blanco için "O benim her şeyim" diyor.

Son Güncelleme:

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Justin Bieber aşkıyla hafızalara kazınan Gomez, sosyal medya hesabından paylaştığı kareyle yeni aşkını ilan etti.

31 yaşındaki yıldız, müzik yapımcısı Benny Blanco ile birlikte olduğu kareyi paylaştı.

Gomez yeni sevgilisi hakkında "O benim her şeyim. Başıma gelen en iyi şey" dedi.

6 aydır birlikte olduklarını söyleyen şarkıcı, 35 yaşındaki Blanco'nun ona herkesten daha iyi davrandığını "Birlikte olduğum herkesten hala daha iyi. Gerçek bu!" diyerek dile getirdi.

İlişkisi hakkında yapılan yorumlara kayıtsız kalmayan yıldız, "Neden bu kadar umursadığınızı anlayamadım. En mutlu anımdayım. Sözlerinizin hayatımı yön vermesine izin vermeyeceğim. Asla. Bitti! En mutlu anımda yanımda değilseniz, hayatımda hiç olmayın daha iyi" dedi.

PENELOPE CRUZ'DAN GAZZE İÇİN ATEŞKES ÇAĞRISI

Dünya yıldızları Gazze için ateşkes çağrılarını yinelemeye devam ediyorlar. Son olarak İspanyol asıllı dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz, Gazze için acil ateşkes çağrısında bulundu.

İspanyol asıllı dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Gazze için "acil ateşkes" çağrısında bulundu. Penelope Cruz hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda Cruz, "Ceasefire Now (Acil Ateşkes)" ifadesini kullandı.

Aralarında Cruz'un da bulunduğu bir grup Hollywood yıldızı, 2014'te Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı İsrail'i "soykırım" yapmakla suçlayan manifesto yayımlamış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Manifestoda, İsrail'in "BM kararlarına en çok uymayan, insan haklarına en az saygı gösteren ve devlet terörizmi uygulayan işgalci ülke" olduğu ifadesi yer almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber