Selda Bağcan: Çok mütevazıyımdır ama en çok kendimi beğenirim

Usta sanatçı Selda Bağcan, yeni albümü '40 Yılın 40 Şarkısı 2'yi hayranlarının beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyor. "Kimse şu süreçte bir şey yapmak istemezken, ben yapmak istedim" diyen Bağcan, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

Koronavirüs salgını sürecinde 40 Yılın 40 Şarkısı 2'yi çıkaran Selda Bağcan, yeni albümü hakkında "Biz bu serinin ilkini 2015'te çıkardık. İkincisi de 20 Mayıs'ta çıktı. Epeydir hazırdı ama Kovid-19 salgını patlayınca az da olsa erteledik. Ben virüs dinlemem, çalışmaya devam ederim. İyi ki de daha fazla ertelemedim. Kimse bir şey çıkarmayınca da benimki tek oldu. Şarkıları çok sevecekler" yorumunda bulundu.

"AYIN SON ÜÇ GÜNÜ MAKARNA YERDİK"

Gençlik döneminde geçirdiği zor yılları da samimiyetle anlatan Bağcan, "Annem öğretmen, babam veterinerdi. Orta halliydik yani... Babam ölünce annem dört çocukla kalakaldı. Bize tahsil yaptırırken bir öğretmen maaşı bir de babamdan kalan dul maaşı vardı. Hiçbir şeyden geri kalmadık ama ayın son üç günü makarna yerdik. Yemeye paramız kalmazdı" dedi. 


Tek sıkıntımız buydu, o da sıkıntıdan sayılmazdı zaten. Hem ben makarnayı çok severim. İstediğin kadar zengin ol yiyeceğin en fazla iki tabak yemektir. Fazlasını miden kabul etmez. Annem, ayda bir maaşını alınca bizi ya kebapçıya ya da pastaneye götürürdü. Nasıl heyecanlanırdık... Şimdi koca şeyler insanları mutlu etmeye yetmiyor."


Çocukluğundan bu yana Ajda Pekkan ve Sezen Aksu hayranı olduğunu dile getiren Bağcan, "Bu ikisi benim olmazsa olmazlarımdır. Onlardan asla vazgeçemem ama en başta kendimi beğenirim. Çok mütevazıyımdır ama beğenmeye gelince en çok kendimi beğenirim" dedi. 

Sonraki Haber