Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten hastanelik oldu

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ünlü sanatçı Seda Sayan'dan kötü haber geldi. Evlendikleri günden beri gündemden düşmeyen ünlü çift apar topar hastaneye kaldırıldı.

Son Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, konser sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı. Eşiyle birlikte serumlu fotoğrafını paylaşan Sayan, salgın uyarısında bulundu.

"SALGIN SİNSİ SİNSİ BULAŞIYOR"

Birkaç gün evde dinlenecek olan şarkıcı, "Salgın var. ikimizde serumluk olduk. Dikkat edin. Salgın sinsi sinsi bulaşıyor. Sarılmayın kimseyi öpmeyin" diyerek salgına karşı uyardı.

60 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz yıl kendisinden yaşça küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu.

SEDA SAYAN INSTAGRAM'INI TEMİZLEDİ

 Seda Sayan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında temizliğe gitti. 

3,5 milyon takipçili olan Instagram hesabından herkesi takipten çıkaran Seda Sayan, sadece eşi Çağlar Ökten ve Sinan Engin ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'i takip etmeye devam ediyor.

YAKIN DOSTUNU SAFİYE SOYMAN'I BİLE SİLDİ

Sayan'ın yediği içtiği ayrı gitmediği yakın dostu Safiye Soyman'ı da sosyal medyadan silmesi dikkat çekti.

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı.

Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber